Carević otvorio kružni tok
Carević otvorio kružni tok

Kako je naglasio izgradnja kružnog toka primjer kako treba raditi.
„ Puno je bilo problema. Neusvajanje budžeta je nešto što nas je limitiralo. Uvjeren sam da ćemo u narednom periodu izaći iz tih problema.. jako je važno da građani znaju da ono što smo obećali to smo i uradili.

Vrlo vrijedno radimo, novca imamo. Nadamo se da ćemo današnjim puštanjem u funkcionisanje ovakvog projekta, poslati poruku da, ipak, moramo biti zajedno bez obzira na svoje različitosti, da niko nema pravo da blokira rad Opštine.

Mi smo ovdje da radimo u interesu građana i što se tiče mene i Demokratskog fronta da poslednjeg dana to će tako biti“, naglasio je Carević.

Sekretar za investicije Joko Popović kazao je da su izgradili do sada kružni tok u Bečićima i Petrovcu, te da nastvaljaju sa daljim aktivnostima. “ ovakvih projekata biće još u budućnosti.“

„Zbog neusvajanja na vrijeme planskih dokumenata , to sprječava Sekretarijat za investcije da ovakve i slične projekte izvede u planiranim rokovima. Nadamo se da će se naše kolege dozvati pameti i da ćemo ta bitna dokumenta usvajati na vrijeme, tako da bi Sekretarijat, ko god bio na njegovom čelu, mogao da realizuje ovakve i slične projekte“, poručio je Popović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga