Skip to main content

Carević primio ekipu filma „Čekajući Handkea“
Carević primio ekipu filma „Čekajući Handkea“

Sastanku je prisustvovala i izvršna direktorica NVO “Dramski studio Budva” Radmila Knežević srpska književnica, glumica, rediteljka i dramski edukator.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević je istakao zadovoljstvo što se balkanska predpremijera filma kultnog režisera održava baš u Budvi i istakao važnost poruke koju Radovanovićev film šalje .

Veliko mi je zadovoljstvo što je gospodin Radovanović danas gost građana Budve i moj gost i dugujemo mu veliku zahvalnost na njegovom radu kako bi sačuvao sve ono što je vrijedno našem narodu“, kazao je tom prilikom predsjednik Opštine Budva Marko Carević.

Radovanović je istakao da mu je velika čast biti gost predsjednika Marka Carevića, a da je zadovoljstvo obostrano potvrdio je i predsjednik Opštine Budva Marko Carević .

Veoma sam srećan što sam u Budvi, ja sam ovdje i započeo svoju karijeru prije 30 godina. Budva je arhetip najbolje komunikacije Beograda i Crne Gore, puna je kulturnih događanja, turizma, ljubavi – zaključio je reditelj Goran Radovanović.

viber_slika_2022-02-18_18-06-42-830.jpg

Film je sinoć u 20 sati prikazan u bioskopu „Kadmus Sinepleks“ – sala br 2, u organizaciji NVO Dramski studio Budva i „Kadmus Sinepleks“-a.

Dokumentarac “Čekajući Handkea” govori o životu naših ljudi u enklavi u Velikoj Hoči pored Prizrena.

Ovo će biti jedina premijera u Crnoj Gori, koja će se održati prije premijere na ovogodišnjem 50. FEST-u, 5. marta u Beogradu.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Naslovna
Sve vijesti
Pretraga