• Vijesti
  • Društvo
  • Carević upriličio prijem za članove DDDK „Radivoje Pima“

Carević upriličio prijem za članove DDDK „Radivoje Pima“
Carević upriličio prijem za članove DDDK „Radivoje Pima“

Predsjednik Carević je ovom prilikom istakao da je davanje krvi spašavanje nečijeg života te apelovao na sve sugrađane da to ukoliko su u mogućnosti čine što češće.

„Sjajno je kada u svom gradu imate udurženje kakvo je DDDK „Radivoje Pima“, mi smo to prepoznali i podržali, a podržavaćemo i dalje, kao što bi mnogi trebali, jer humanost je nešto što je jako važno u ovim vremenima. Nadamo se da ćemo u narednom periodu biti još uspješniji, sa željom da našim sugrađanima krv ipak ne bude potrebna“, saopštio je predsjednik Opštine Marko Carević.

Predsjednik Udruženja DDDK „Radivoje Pima“ Rajko Kuzman, zahvalio se predsedjniku Careviću i njegovom timu na učešču, ali i prepoznavanju važnosti ovog društva.

„Mi se trudimo da opravdamo i sredstva koja dobijamo od opštine, iako je godina bila teška mi smo postigli zavidne razultate, na akcijama koji smo smai organizovali, ali i na akcijama naših prijatelja prikupili smo 720 jedicia krvi, od čega je nažalost 190 otišlo za naše sugrađane on je ovom prilikom saopštio da će ovo udurženje i u budućnosti uvijek biti tu za svoje sugrađane, ali i prijatelje širom regiona“​ – istakao je Rajko Kuzman.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga