EPCG organizuje nagradnu igru za domaćinstva
EPCG organizuje nagradnu igru za domaćinstva

Kako navode nagradna igra traje do 31. januara., a pravo učešća imaju domaćinstva čije stanje duga 31. januara bude 0 eura, čime postaju članovi Zlatnog tima.

Pored automatskog učešća u nagradnoj igri, u narednih 6 mjeseci ostvarivaće i popust na ukupnom računu od 12, 5 odsto. 

Nagradni fond je, kako su saopštilibiz EPCG, od 200 umanjenja od 50 eura na računima za električnu energiju, namijenjen je za bazu u kojoj će se naći svi članovi Zlatnog tima, dok će se 100 umanjenja od 100 eura izvlačiti iz baze u kojoj se nalaze članovi Zlatnog tima koji su ujedno i korisnici servisa elektronski račun. EPCG je, u saradnji sa Mtel-om, obezbijedila i 100 Smart Home sistema, koji će se izvlačiti iz baze u kojoj će se naći sva domaćinstva koja su se od 1. novembra 2021. do 31. januara 2022. prijavila za projekat Solari  plus. Javno izvlačenje dobitnika biće organizovano u prostorijama  EPCG u Nikšiću, 22. februara  u 11 časova. Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Sve informacije o nagradnoj igri i projektu SOLARI 3.000+ i 500+, mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj 19100 , na web sajtu www.epcg.com.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga