Predsjednik Skupštine opštine Nikola Jovanović pohvalio je rad Radonić i uprave škole

(FOTO) Druga osnovna skola proslavila 14. rođendan

Svečanom priredbom u velikoj sali Akadenije znanja, Druga osnovna škola obilježila je 14. rođendan(FOTO) Druga osnovna skola proslavila 14. rođendan

Direktorica Nataša Radonić kazala je da škola slavi 14. rođendan, a rođendani su prilika za analizu postignuća i viziju za budućnost.
“U odnosu na prethodne rođendane, bogatiji smo iskustvom, sigurniji u svoje odluke i spremniji za nove izazove, sa jasnom slikom kako da im odgovorimo.
Srećna sam što rukovodim baš ovim kolektivom i ponosna na sve postignuto do sada. Znamo da je pred nama još puno posla kao i to da se svakog dana otvaraju nove mogućnosti, traže nova znanja, sposobnosti i odgovornosti. Svakog trenutka smo svjesni da je pred nama više od 1700 učenika koji moraju pratiti sva savremena dostignuća u nastavi i spremno odgovoriti zadacima i izazovima koji im se nameću.

Kao dobar tim, planiramo sve aktivnosti u školi i stručno i predano radimo da postavljane ciljeve ispunimo.

Postignuća iz prethodne godine daju nam vjetar u leđa da nastavimo dalje sa još većim entuzijazmom. A vjetar u leđa daje nam i razumijevanje i podrška lokalne samouprave i kompletne lokalne zajednice.

Večeras ću iskoristiti priliku da se još jednom zahvalim onima koji su u prethodnoj godini dali poseban doprinos unapređenju obrazovno – vaspitnog procesa”, navela je Radonić i uručila zahvalnice kolegama koji su se predanim radom, entuzijazmom i kreativnošću istakli u toku prethodne godine.

 

Zahvalnice su uručene i Opštini Budva, TO Budva, Komunalnoj policiji, Akademiji znanja, Sekretarijatu za komunalno stambene poslove, Grill bašti “ Parma”, Mediteran expres, RTV Budva…

Predsjednik Skupštine opštine Nikola Jovanović pohvalio je rad Radonić i uprave škole, navodeći da će Opština nastaviti da radii na poboljšanju uslova rada i boravka učenika.

GalerijaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga