• Vijesti
  • Društvo
  • GRADNJA NE STAJE: Još četiri ugovora za naplatu komunalija, vrijednost 100 hiljada eura

GRADNJA NE STAJE: Još četiri ugovora za naplatu komunalija, vrijednost 100 hiljada eura
GRADNJA NE STAJE: Još četiri ugovora za naplatu komunalija, vrijednost 100 hiljada eura

    To piše u ugovorima čija je ukupna vrijednost oko stotinu hiljada eura. Toliko novca biće uplaćeno u opštinsku kasu, iako novembar sudeći po broju ugovora ali i obračunatim novčanim iznosima nije „berićetan“ , ipak, Opština se može pohvaliti da je i ove godine uspjela da naplati milionske iznose od komunalija koje su omogućile stabilizovanje finansijske situacije, ali i realizaciju novih investicionih aktivnosti.

  Podsjećamo, Služba za naplatu naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta je još prije nekoliko mjeseci realizovala ovogodišnji plan , te ga premašila za čak tri miliona eura. Naime, od projektovanih 5,7 miliona eura koliko je prvobitno Budžetom bilo planirano da se naplati tokom ove godine od komunalija, inkasirano je gotovo tri miliona eura više. Rebalansom Budžeta stavka za komunalije promijenjena je i iznosi 8,6 miliona eura.

  Godinama unazad naplata komunalija uz poreze kuljčuni je priliv budvanske kase, od koga se realizuju kapitalni projekti, ali i servisriaju tekuće obaveze.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga