• Vijesti
  • Društvo
  • HERCEG NOVI: Otvaranje „Praznika mimoze“ 18. februara

HERCEG NOVI: Otvaranje „Praznika mimoze“ 18. februara
HERCEG NOVI: Otvaranje „Praznika mimoze“ 18. februara

Vujović je kazala da su Dani mimoze krenuli još 3. februara, kada je otvoren hercegnovski zimski salon, a 18. februara je svečano otvaranje kada u 19 časova kreće karnevalska povorka iz Igala.

„Tu će da bude gradska muzika, mjesna muzika, naše mažoretke… Oni idu ka Trgu Nikole Đurkovića, tamo stižu u 20 časova i u 21 sat je zakazan koncert Nede Ukraden povodom otvaranja Praznika mimoze. Ranije tog dana imamo izložbu cvijeća i sajam vina u hotelu „Lazure“, kazala je ona.

Prema riječima Vujović, centralno zbivanje je festival ribe i vina.

„19- tog imamo čuvenu feštu od ribe i vina u Đenovićima, takođe imamo festivalsku povorku koja kreće iz Kumbora, imamo novu stanicu PortoNovi marina/trg, zatim nastavljaju ka Đenovićima i Baošićima. U Baošićima je centralna proslava, dijeli se besplatno riba, vino i pivo, a poslije toga je u Đenovićima koncert Nenada Kneževića Kneza“, precizirala je Vujović.

Organizatori festivala su Opština Herceg Novi, JU kulture Herceg fest i Turistička organizacija Herceg Novi, a ovogodišnji sponzori Pivara Trebjesa i Plantaže „13. jul“.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga