Heroje proljeća će stići ruka pravde
Heroje proljeća će stići ruka pravde

Naime, kako je javnosti poznato, tada je nasilno uz političku korupciju i uz primjenu policijske sile smijenjeno tadašnje legalno izabrano  rukovodstvo Opštine Budva ( koalicija Demokratskog fronta i Demokrata). To je potvrdjeno portalu Jadran Budva.

279165_screenshot-7-1000x0_f-1.png
Screenshoot snimka upotrebe biber spreja na odbornike

Na spisku će se naći svi takozvani “heroji proljeća“, kako ih je nazvao nekadašnji premijer Duško Marković, koji je i aminovao primjenu policijske sile u metropoli turizma. Riječ je o lokalnim funkcionerima DPS, SD, Crnogorske koji su uz pomoć odbornika Stevana Džakovića tada izvršili nasilnu smjenu vlasti. 

Podsjećamo Specijalno državno tužilaštvo odbacilo je krivičnu prijavu lokalnog DF koji su tada zatražili od istražitelja koje predvodi Milivoje Katnić da procesuira organizovanu kriminalnu grupu koja je milionskom korupcijom privoljela Džakovića da promijeni izbornu volju gradjana.

Protest_ljeto_2020_-_2-1.jpg
Foto: vijesti.me

Iz DF su tada jasno SDT predočili dokaze o malverzacijama koje su vršene u katastru kako bi se uknjižila Džakovićeva vila na ostrvu Sveti Nikola, koju je njegova porodica na sumnjiv način stekla.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga