• Vijesti
  • Društvo
  • Hrabri radnik prevario lopova i spriječio pljačku prodavnice u Budvi

Hrabri radnik prevario lopova i spriječio pljačku prodavnice u Budvi
Hrabri radnik prevario lopova i spriječio pljačku prodavnice u Budvi

“Poslije više od decenije rada, u Budvi na Bulevaru preko puta Opštine opljačkana je naša prodavnica Stella. U ranim jutarnjim časovima u 03:10 časova neko je sebi dao za pravo da sa nožem u rukama napadne našeg Zvezdana Jovića – Zvekija, i tom prilikom ga ubodom nožem povrijedi u lijevoj podlaktici. Dajemo akcenat na hrabrost i vjernost Zvezdana koji se borio da odbrani svoje radno mjesto,na svu sreću bez većih posledica“, navode u saopštenju dostavljenom Adria televiziji.

Nezmjerno su zahvalni što je, kako naovode, dio kolektiva koji mi posmatraju kao članove porodice.

„Ali takodje apelujemo na građane da je život bitniji,i da ovako nasilnički i kriminalni čin nije vrijedan u odnosu na opasnost i moguće posljedice po nečiji život koje su mogle da se dese. Ovom prilikom želimo da iskažemo veliku zahvalnost Upravi policije – odeljenju bezbijednosti Budva i svim inspektorima koji su radili na rasvjetljenju ovog slučaja i unijeli nam nadu da pošten rad nema cijenu”, dodaju u saopštenju.

 

Budvanska kriminalistička policija uhapsila je S.M. (25) iz Herceg Novog koji se sumnjiči da je prekjuče, tri sata iza ponoći, pod prijetnjom nožem opljačkao market na glavnom bulevaru kod zgrade Opštine.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga