• Vijesti
  • Društvo
  • Izabran stručni nadzor za najveći projekat u ovoj godini: Rekonstrukcija Mediteranske i ulice 22. novembra

U toku je tender za izbor izvođača radova

Izabran stručni nadzor za najveći projekat u ovoj godini: Rekonstrukcija Mediteranske i ulice 22. novembra

Opština Budva zaključila je ugovor sa podgoričkom firmom “Geotechnics, Projects&Consulting” kojoj je povjerila stručni nadzor nad radovima na izgradnji ulice 22. novembar i Mediteranske ulice do skretanja za ulicu 13. jul. U ugovoru stoji da će iz gradske kase biti izdvojeno 54.450€.Izabran stručni nadzor za najveći projekat u ovoj godini: Rekonstrukcija Mediteranske i ulice 22. novembra

Kako je rečeno portalu Jadran Budva u Sekretarijatu za investicije u toku je tender za izbor izvođača radova, drugi po redu, te očekuju da će biti pozitivan ishod i izabran izvođač ovog najznačajnijeg infrastrukturnog projekta za 2023.

Jadran Budva je u više navrata pisao o rekonstrukciji dvije ključne saobraćajnice u centru grada, kojom je planirano proširenje na četiri trake i izgradnja kružnog toka za šta će biti utrošeno više od milion i po eura.

 Komentari

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Budvanin

Jeste sigurno da je ovo slika iz Budve, zapravo je i istina kad kazu da se na sliku moze napraviti sve cak i prostor. Samo vam fali onolike zgrade i blokovi.

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga