Megapromet poklonio novo vozilo Domu zdravlja Budva
Megapromet poklonio novo vozilo Domu zdravlja Budva

Kompanija “ Megapromet” je danas poklonila patronažnoj službi Doma zdravlja automobil Fiat 500 L- cros, vrijedan 12.500 eura. Megapromet, koji gazduje lancem od 10 supermarketa, ovim nastavlja humanirane aktivnosti.

Ključeve automobila pomoćniku direktora Doma zdravlja Nikoli Božović uručio je izvršni direktor Megaprometa, Balša Mitrović.
“Veliko mi je zadovoljstvo da u ime kompanije Megapromet uručim donaciju Domu zdravlja i da na jedan simboličan način pomogne ustanovi na kojuse svi mi gradjani Budve svakoga dana oslanjamo. Nadam se da ćemo ovom donacijom doprinijeti da svoje zadatke izvršavaju na još lakši i efikasniji način. Zahvalio bih se Domu zdravlja za sve što čine za nas, svoje gradjane i ovim želimomda im pokažemonda cijenimo njihovo požrtvovanost i posvećenost na očuvsnju zdravlja”, poručio je Mitrović.
Z
ahvaljujući se kompaniji Megapromet i Mitroviću koji kontuinirano pomažu Domu zdravlja, zanjemnik direktora Nikola Božović je naveo da će ovom donacijom biti poboljšan rad patronažne službe.

“Ovom vrijednom donacijom biće značajno poboljšan rad patronažne sluźbe kako bi lakše odgovorili izazovima pandemije tako i redovnim radnim aktivnostima ”, kazao je Božović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga