• Vijesti
  • Društvo
  • NEMA VIŠE PRIVILEGVANIH: Komunalno upisalo 2.500 novih korisnika i 160 hiljada kvadrata objekata

NEMA VIŠE PRIVILEGVANIH: Komunalno upisalo 2.500 novih korisnika i 160 hiljada kvadrata objekata
NEMA VIŠE PRIVILEGVANIH: Komunalno upisalo 2.500 novih korisnika i 160 hiljada kvadrata objekata

Komunalno preduzeće godinama unazad bilo je sinonim lošeg rada, jer su ključne političke figure budvanskog DPS, među kojima i članovi organizovane kriminalne grupe,  godinama unazad ili nijesu ili su plaćali drastično manje račune za odvoz smeće.

Neko im je u Komunalnom preduzeću, dok su njime upravljali podobni partijski kadrovi, omogućio da ne budu na spisku platiša ili im je obračun izvršio na kvadraturama starih kuća, koje su odavno porušene, a na njihovim mjestima podignute vile,  hoteli i zgrade u vlasništvu funkcionera.

Nova uprava započela je obimnu istragu i kontrolu, pa je upisnao 2.500 novih korisnika, i na hiljade kvadrata kuća, apartmana, stanova, hotela, za koje nijesu plaćani računi.

Ovo se već odrazilo na finanijsko stanje preduzeća, jer su povećani prihodi. Ranija uprava ostavila je akumulirani minus od 4,5 miliona eura, što je biola upravo posljedica permanentnim nezaduživanjem određenih preduzeća i fizičkih lica.

Mediji su u više navrata pisali da su pojedini pripadnici DPS, koji su bili na funkcijama izgradili zgrade sa apartmanima od po par hiljada kvadrata, a račune za smeće plaćali na kvadrature od po stotinu kvadrata starih kuća.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga