• Vijesti
  • Društvo
  • Novljanin optužen zbog pokušaja ubistva: Nožem ranio sugrađanina

Tereti da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju

Novljanin optužen zbog pokušaja ubistva: Nožem ranio sugrađanina

Novljanin Vuk Vujošević optužen je za ubistvo u pokušaju. Time se tereti da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju iz člana 143 u vezi člana 20 Krivičnog zakonika Crne Gore.Novljanin optužen zbog pokušaja ubistva: Nožem ranio sugrađanina

On je, kako je navedeno potvrđenom optužnicom, 18. jula 2022.godine, u Herceg Novom, u mjestu Bijela, sa umišljajem pokušao da liši života oštećenog L. B.

– Na način što je prišao oštećenom koji je stajao ispred marketa ‘’K.’’ i zadao mu udarac pesnicom, na koji mu je oštećeni uzvratio udarcem, nakon čega je izvadio nož, zbog čega je oštećeni pobjegao ka svom vozilu parkiranom u blizini. Ali ga je okrivljeni sustigao i sa nožem u ruci ga jurio oko vozila, prijeteći mu da će da ga ubije, da bi, u trenutku kada je do oštećenog došao V. V. i udario oštećenog, okrivljeni V. V. iskoristio taj trenutak i pritrčao do oštećenog L. B., te ga nožem ubo u predjelu desne bočne strane grudnog koša, nanoseći mu osobito tešku tjelesnu povredu- navodi su optužnice.

 Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga