Opština Budva donirala vatrogasno vozilo Andrijevici
Opština Budva donirala vatrogasno vozilo Andrijevici

Ova vrijedna donacija znatno će unaprijediti potencijal andrijevačke opštine u onom domenu u kojem je Opština servis građana.

„Sa velikim zadovoljstvom, cijeneći da smo ipak mi braća i prijatelji, a polazeći od toga da Andrijevica nema vatrogasno vozilo, došli smo na ideju da jedno od naših vozila poklonimo Andrijevici, sa željom da ga što manje koriste, a kad im zatreba da ga imaju, da im posluži onoj namjeni kojoj je predviđeno. Ništa ovo nije spektakularno, ovo je jedan znak pažnje za sve vas ovdje, da znate da uvijek mislimo na vas, da smo uvijek spremni da pomognemo u ovim vremenima koja ni nama, nažalost, ne dozvoljavaju neki veliki prostor za manevar. Važno je sjetiti se, važno je reći da ste uvijek rado viđeni u Budvi, a moram reći i da se ja ovdje osjećam kao sam Andrijevčanin od starina. To je nešto na čemu treba da radimo, da se ispomažemo koliko god budemo mogli“, kazao je Carević.

Na donaciji su se zahvalili predstavnici Opštine Andrijevica, na čelu sa predsjednikom Opštine Željkom Ćulafićem.

Oni su istakli da je vatrogasno vozilo, donacija Opštine Budva, primjer dobre saradnje dvije opštine, posebno s obzirom na to da je sjever slabije razvijena regija u odnosu na jug države.

Ćulafić se u vrlo emotivnom tonu zahvalio na donaciji, sa željom da Carević nastavi sa donacijama opštinama sjevera, onoliko koliko bude u mogućnosti.

U ime zahvalnosti, predsjedniku Careviću je od strane Opštine Andrijevica uručena vrijedna ikona.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga