• Vijesti
  • Društvo
  • Opština kupuje automobile Komunalnoj policiji i inspekciji

Nabavka predmetnih vozila vrši se u skraćenom roku

Opština kupuje automobile Komunalnoj policiji i inspekciji

Opština Budva raspisala je Javni poziv za izbor najpovoljnijeg ponuđača za nabavku službenih automobila namijenjenih Komunalnoj policiji i inspekciji.Opština kupuje automobile Komunalnoj policiji i inspekciji

Kako je portalu Jadrn Budva rečeno u Opštini, za ovu javnu nabavku opredijeljeno je iz budžeta ukupno 55 hiljada eura.

„Shodno članu 54 stav 4 Zakona o javnim nabavkama rok za podnošenje ponuda je skraćen, ali ne kraće od 15 dana, s obzirom da se vozila nabavljaju za službu koja vrši poslove od javnog i opšeg interesa.Naručilac planira da predmetna vozila koristi za hitne terenske intervencije na održavanju komunalnog reda na teritotiji opštine Budva.

Usljed dotrajalosti raspoloživog voznog parka koji svakodnevno koristi Komunalna inspekcija i Komunalan policija, gdje pojedina vozila datiraju još iz 2004. godine pa zbog čijih čestih kvarova nije moguće pravovremeno reagovati od strane ovlašćenih službenih lica, neophodno u što kraćem roku nabaviti predmetna vozila.

Takodje, nephodno je napomenuti da su pripreme za predstojeće Novogodišnje praznike već u podmakloj fazi. Kao što je već svima poznato, Budva je postala brend u pogledu organizovanja dočeka Nove godine, pa bi se nabavkom predmetnih vozila u skraćeno roku, kvalitet pruženih usluga podigao na nivo koji to metropola turizma zaista zaslužuje“, rečeno je Jadran Budva.

 

BUDVA Nabavka automobila
34100000 – Motorna vozila 34110000 – Putnički automobili
45.454 EUR 9.546 EUR


Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga