Skip to main content

Službenici Regionalog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Budva

Pretresi u Budvi: Uhapšena jedna osoba, policija pronašla oko 90 grama kokaina, mačetu, pancir…

Crnogorska policija uhapsila je M.B. (42) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.Pretresi u Budvi: Uhapšena jedna osoba, policija pronašla oko 90 grama kokaina, mačetu, pancir…
FOTO: Uprava policije

Službenici Regionalog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Budva su danas u ranim jutarnjim časovima, preduzimajući pojačane aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i pripadnika organizovanih kriminalih grupa, izvršili pretrese na četiri lokacije u Budvi i uhapsili jednu osobu, saopšteno je iz Uprave policije.

“Pretresom objekata policija je pronašla i oduzela pakovanje sa sadržajem bijele materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine od oko 90 grama, mačetu, nož, tri mobilna telefona, pancir, video kameru, i dvije sveske u kojima su se nalazile određene evidencije. Osim toga, radi provjere je oduzet i jedan motocikl”, naveli su u saopštenju.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Nakon sprovedene kriminalističke obrade, pripadnici policije su, kako dodaju, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, uhapsili M.B. (42) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sjutra priveden državnom tužiocu na dalju nadležnost”, kazali su iz Uprave policije.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Naslovna
Sve vijesti
Pretraga