Prodaja đedovine Marovića zakazana za 10. februar
Prodaja đedovine Marovića zakazana za 10. februar

Od prodaje imovine na Jazu u grbaljskom selu Krimovica, Opština treba da namiri  dio od preostalih 868 hiljada eura koliko se Marovića, po sudskoj presudi Višeg suda, a nakon zaključenog sporazuma sa Specijalnim državnim tužilaštvom obavezao da namiri imovinsku korist koju je organizovana kriminalna grupa stekla .

Pavličić je do sada više puta u proteklih godinu odlagala drugo ročište , jer kako se navodi  „ postupak upisa zabilježbe o izvršenju ovog javnog izvršitelja od 22. juna 2018. ,  još uvijek nije pravosnažno okončan“.

Na ročištu 10. februara naći će se na prodaji parcele od 1.013 kvadrata na Jazu, na koju je Marović upisan kao sukorisnik, I to po cijeni od  73.819,20 eura, te  parcela od 589 kvadrata takođe na Jazu po cijeni od 40.994 eura, na kojoj je upisan kao vlasnik polovine., kao i  tri parcele – šuma u Krimovici za 15.852 eura, na koje Marović ima četvrtinu vlasništva.

Ukoliko se niko ne prijavi za kupovinu parcela , Opština Budva će ih uzeti po upola manjoj cijeni. Predsjednik Opštine Budva dobio je ovlašćenje od Skupštine opštine Budva da na drugom ročištu, ako ne bude zainteresovanih kupaca, lokalna uprava nekretnine uzme po upola manjoj cijeni.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga