Produžen rok za dodjelu 50 besplatnih web sajtova
Produžen rok za dodjelu 50 besplatnih web sajtova

Podsjećamo da je Sekretarijat za privredu pozivao sve privredne subjekte i registrovane poljoprivredne proizvođače, sa teritorije opštine Budva, da se prijave na konkurs za izradu 50 sajtova/internet prodavnica, koji su obezbijeđeni u saradnji sa agencijom Laganoo.
U trenutku kada se cijeli svijet seli u onlajn prostor neophodno je da i vaše poslovanje bude u koraku sa vremenom i što je moguće više digitalizovano. Nezavisno od toga kojim se biznisom bavite i koju vrstu usluge ili robe nudite, vaše poslovanje može da se odvija online. Onlajn svijet pruža vam mogućnosti da primate plaćene narudžbine, zakazujete sastanke ili konsultacije, komunicirate sa svojim potrošačima ili jednostavno prezentujete i promovišete svoj biznis. Onlajn poslovanje, od kojih je jedan od najznačajnijih segmenata online trgovina, predstavljaju budućnost vođenja biznisa. Na ovaj način će privredni subjekti i registrovani poljoprivredni proizvođači sa teritorije Opštine budva koji nemaju organizovano internet poslovanje imati priliku da ga bez ulaganja započnu i obezbijede korisnicima brži pristup proizvodima ili uslugama – navodi se u saopštenju Sekretarijata za privredu.

Prednosti elektronske trgovine:
– Otvoreni ste 24 sata,
– Pružate kupcima mogućnost trgovine iz udobnosti svog doma,
– Rad je moguć i kada su fizičke prodavnice zatvorene,
– Nema geografskih ograničenja,
– Elektronske transakcije i plaćanja vrše se u trenutku.

Šta je obezbijeđeno ovim projektom?
Ovaj projekat obezbjeđuje besplatnu izradu web sajta, kao i hosting, za 50 privrednih subjekata na teritoriji opštine Budva, u trajanju od godinu dana. Agencija za digitalne i e-commerce usluge Laganoo u saradnji sa Opštinom Budva ponudiće svoje iskustvo i svoje resurse za kreiranju internet trgovina, svim zainteresovanim privrednicima. Svih 50 privrednih subjekata koji zadovolje uslove mogu birati između prezentacionog web sajta ili online prodavnice. Nakon izrade web sajta ili web prodavnice, obezbijeđena je obuka za ažuriranje web sajta i dodavanje novih proizvoda. Pravo za prijavu imaju svi privredni subjekti koji zadovoljavaju dolje navedene kriterijume.

Šta vam je potrebno?
Preduzetnici će bitiu mogućnosti da potpuno besplatno koriste gore navedene usluge, što podrazumijeva izradu web sajta i održavanje i hosting web sajta.
Potrebno je da preduzetnik posjeduje:
• Domen ime (domen je moguće kupiti na www.laganoo.online web sajtu),
• Aktivni profili na društvenim mrežama,
• Znak kompanije,
• Fotografije proizvoda, tima ili radnog prostora velikog kvaliteta,
• Sadržaj: tekst o kompaniji, proizvodima ili uslugama,
• Opis proizvoda sa karakteristikama.
Ukoliko preduzetnik ne posjeduju jednu ili više od navedenih stavki, Laganoo nudi i te usluge koje će preduzetnici moći da koriste uz dodatnu naknadu.
Uslovi za učešće:
• Da je privredni subjekt registrovan za obavljanje privredne djelatnosti,
• Da obavlja djelatnost na teritoriji opštine Budva,
• Postojanje aktivnih profila na društvenim mrežama.
Potrebna dokumentacija:
• Rješenje o registraciji iz Centralnog registra privrednih subjekata (CRPS);
• Kratak opis djelatnosti sa konkretnim očekivanim rezultatima od novog sajta;
• Ukoliko je privredni subjekt osvojio neke nagrade u toku svog poslovanja ili ostvario određena dostignuća, potvrdu o tome može priložiti uz potrebnu dokumentaciju.
• Marketing plan sa budžetom za promociju web sajta nakon što web sajt bude izrađen (Marketing plan može biti opisnog tipa sa 500 do 1000 riječi).
Potrebnu dokumentaciju potrebno je poslati u roku od dvije nedelje od dana objave konkursa.
Nakon toga, prispjela dokumentacija biće detaljno analizirana. Kada pregled dokumentacije bude izvršen biče odabrano 50 dobitnika web sajtova koji će dobiti detaljne instrukcije za naredne korake.
Nakon što kompletna dokumentacija bude pregledana opština Budva će informisati javnost o dobitnicima.
Detaljnije informacije vezano za dodjelu 50 besplatnih sajtova za privrednike iz Budve možete dobiti u kancelariji Sekretarijata za privredu kontakt osoba Nikola Jokić ili pozivom na sledeći broj telefona 067/633-039Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga