• Vijesti
  • Društvo
  • Protest na Skočiđevojci: Radović tvrdi da je neko uzeo pare ili dobio posao

Protest na Skočiđevojci: Radović tvrdi da je neko uzeo pare ili dobio posao
Protest na Skočiđevojci: Radović tvrdi da je neko uzeo pare ili dobio posao

Predstavnica Savjeta MZ “Reževići” Tamara Goliš kazala je da je podnijeta tužba Upravnom dudu kojom se osporava saglasnost na idejno rješenje budućeg kompleksa na Skočiđevojci, a koju je dao državni arhitekta. Ona je navela da je na donjoj parceli na rtu odobrena gradnja objekta dužine od 320 metara i visine više od 45 metara, a na gornjoj objekta od 160 metara dužine i visine veće od 45 metara, koji na pojedinim kotama je i sedam etaža iznad magistrale.

Navela je da su čekali pisanu izjavu predsjednika Opštine da lokalna uprava nije dala saglasnost da se ne raspisuje međunarodni konkurs, što je bila obaveza po planskom dokumentu, ali da nisu dobili.

viber_slika_2022-03-05_14-01-14-397.jpg

Predsjednik MZ Aleksandar Radović je kazao da neće dozvoliti devastaciju Skočiđevojke, dok je predsjednik Skupštine opštine Krsto Radović ustvrdio da postoje samo tri mogućnosti da neko dozvoli ovakvu gradnju na Skočiđevojci.

“Ili je lud, ili je uzeo pare ili dobio posao. Lud sigurno nije, ove druge dvije opcije su. Postoji ozbiljna sumnja da je ovdje zloupotreba položaja i korupcija”, poručio je Radović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga