• Vijesti
  • Društvo
  • Sastanak o rješavanju problema u bolnici Meljine 1. februara u Ministarstvu zdravlja

Sastanak o rješavanju problema u bolnici Meljine 1. februara u Ministarstvu zdravlja
Sastanak o rješavanju problema u bolnici Meljine 1. februara u Ministarstvu zdravlja

Pored predstavnika resora zdravstva, sastanku će prisustvovati predstavnici Ministarstva finansija i socijalnog staranja, Ministarstva pravde, menadžment bolnice Meljine, stečajna uprava, kao i predsjednik Opštine Herceg Novi.

Ministarka zdravlja, dr Jelena Borovinić Bojović ranije je kazala da su iz resora zdravlja više puta do sada inicirali hitne susrete u vezi rješavanja pitanja bolnice Meljine, te da je namjera da se problem riješi i da se ona vrati svojoj namjeni i svrsi.

Dr Borovinić Bojović je kazala da je namjera Vlade da bolnicu vrati osnovnoj namjeni, da se ona nalazi u devastiranom stanju nakon višegodišnjeg nemara te da je ostavljena u nasleđe kao problem koji zahtijeva najhitniju reakciju nadležnih.

Ona je podsjetila da rješavanje ovog problema podrazumijeva uključenost i zajedničko djelovanje svih institucija jer je, kako je navela, predmet oko bolnice u Meljinama još pred sudkim sporom i da se tek nakon sudskog epiloga, mogu preduzeti naredni koraci , koji bi vodili vraćanju ove ustanove državi i osnovnoj namjeni, a to je pružanje zdravstvene zaštite za građane Herceg Novog, njegove okoline, ali i turista koji posjećuju ovu opštinu.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga