Mensin test se može raditi najviše tri puta u životu

Saznaj svoj IQ: Besplatno testiranje za građane Budve

Saznaj svoj IQ – naziv je bazičnog testiranja Mense Crne Gore u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, koje će se održati u 11 časova u budvanskoj Drugoj osnovnoj školi.Saznaj svoj IQ: Besplatno testiranje za građane Budve
TO Budva

Mensin test se može raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana. Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja. Učenici srednjih škola koji na dan testiranja imaju najmanje navršenih 16 godina, mogu testiranju pristupiti uz ovjerenu saglasnost roditelja.

Zahvaljujući Turističkoj organizaciji opštine Budva testiranje je besplatno za građane Budve uz priloženu ličnu kartu izdatu u Budvi, kao i za dobrovoljne davaoce krvi koji su dali krv u prethodnih 6 mjeseci. Prostor je besplatno ustupila JU „Druga osnovna škola“.

Za ostale zainteresovane koji nisu rezidenti opštine, cijena testiranja je 20 €, dok za mlađe od 29 godina i starije od 60 godina iznosi 15 €.

Uplate se vrše na žiro račun br. 520-14442-11 kod Hipotekarne banke, primalac uplate: Mensa Crne Gore, Podgorica. Na uplatnici je neophodno navesti ime i prezime kandidata (ukoliko ne uplaćuje kandidat, ime i prezime kandidata navesti u polju „Svrha uplate“), a polje „Poziv na broj“ popuniti matičnim brojem (JMB) kandidata.

Uplate i prijave se mogu izvršiti najkasnije do 16. marta do 16 časova. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća zbog organizacijskih razloga.

U slučaju velikog broja prijavljenih kandidata, testiranja će biti organizovano u više grupa i kandidati će biti blagovremeno obaviješteni. Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.

Link za prijavu: https://mensa.me/formulari/index.php/79785
Dodatne informacije se mogu direktno dobiti putem email adrese: testiranje@mensa.meKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga