• Vijesti
  • Društvo
  • Tradicionalno okupljanje rotarijanaca : “Ladies’ Night” 3. decembra u hotelu “ Splendid”

Okupiće se rotarijanci iz zemlje i inostranstva

Tradicionalno okupljanje rotarijanaca : “Ladies’ Night” 3. decembra u hotelu “ Splendid”

U subotu, 3. decembra, sa početkom u 19,30 časova u hotelu „Splendid“, biće održano tradicionalno zimsko druženje rotarijanaca zemlje i inostranstva na svečanosti „Ladies’ Night“ u organizaciji Rotari kluba Budva.Tradicionalno okupljanje rotarijanaca : “Ladies’ Night” 3. decembra u hotelu “ Splendid”

Tokom „Ladies’ Nighta“, okupiće se rotarijanci iz zemlje i inostranstva, članovi njihovih porodica, kao i prijatelji Rotari kluba Budva, koji će, pored ugodnog druženja, još jednom podsjetiti na potrebu i za nesebičnim služenjem, osnovnu misiju Rotarija. Sredstva prikupljena tokom ovogodišnjeg „Ladies’ Night-a“ Rotari klub Budva će namijeniti nabavci instrumenata za Školu za osnovno muzičko obrazovanje u Budvi.

U dobrom duhu rotarijanske saradnje ovogodišnjoj akciji Rotari kluba Budva, pored brojnih rotarijanaca i prijatelja Kluba, priključiće se i Rotari klub Beograd Global, koji će dio svojih aktivnosti usmjeriti ka uspješnom okončanju akcije. U organizaciji pomenutog beogradskog kluba, 2. decembra 2022. godine u velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu, biće upriličen koncert Nikole Pekovića i kamernog orkestra „Šlezinger“ pod dirigentskim vođstvom Srboljuba Dinića, a sredstva od ulaznica će biti usmjerena upravo za akciju Rotari kluba Budva za nabavku instrumenata za budvansku školu za muzičko obrazovanje.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga