• Vijesti
  • Društvo
  • Tradicionalno okupljanje rotarijanaca na svečanosti “Ladies’ Night”

Tradicionalno zimsko druženje rotarijanaca zemlje i inostranstva

Tradicionalno okupljanje rotarijanaca na svečanosti “Ladies’ Night”

U hotelu „Splendid“, održano je tradicionalno zimsko druženje rotarijanaca zemlje i inostranstva na svečanosti „Ladies’ Night“ u organizaciji Rotari kluba Budva.Tradicionalno okupljanje rotarijanaca na svečanosti “Ladies’ Night”

I ovogodišnji „Ladies’ Night“, okupio je preko stotinu rotarijanca iz zemlje i inostranstva, članova njihovih porodica, prijatelja Rotari kluba Budva, predstavnika diplomatskog kora, lokalne uprave, institucija grada Budve, koji su, pored ugodnog druženja, još jednom podsjetili na potrebu i za nesebičnim služenjem, osnovnu misiju Rotarija. Sredstva prikupljena tokom ovogodišnjeg „Ladies’ Night-a“ Rotari klub Budva je namijenio nabavci instrumenata za Školu za osnovno muzičko obrazovanje u Budvi – ovogodišnjoj akciji RC Budva.

Budući da je i ljetnja svečanost „Summer Party“ bila orijentisana ka ovom cilju, sa više nego uspješno okončanom zimskom akcijom, donatorskim učešćem prijatelja iz Rotari kluba Beograd Global, podrškom Opštine Budva, podrškom svih crnogorskih Rotari klubova, Rotari klubova Distrikta 2483 i okruženja, ličnim donacijama članova i prijatelja RC Budva, kao i gostiju večeri, za Muzičku školu je prikupljeno ukupno 17.000 evra.

Kulturno-umjetničkom programu večeri doprinijeli su upravo učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje iz Budve, članovi hora i violinista Vasilije Hadžić, kao i Hana Kurtović, učenica OŠ „Mirko Srzentić“, pobjednica Festivala mladih recitatora Crne Gore u uzrastu od 1. do 5. razreda.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga