U petak tribina „Karijerno savjetovanje za mlade“ 
U petak tribina „Karijerno savjetovanje za mlade“ 

Mladi će imati priliku da kroz interaktivan rad sa psihološkinjom i uz test psihološke procjene nauče kako da izaberu pravo zanimanje koje odgovara njihovoj ličnosti, interesovanjima, vještinama i ličnim sklonostima.
Mladi se mogu prijaviti putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfm98wVS91j-eIPkVe-PTrAKnR_VFIY…

Tribina o karijernom savjetovanju za mlade je aktivnost koju NVO InterLingua sprovodi u okviru projekta „Digitalni kompas za zapošljavanje“, čiji je cilj jačanje digitalnih i poslovnih kompetencija mladih u Crnoj Gori.
Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Evropske Unije kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika M’BASE”.U petak tribina „Karijerno savjetovanje za mlade“ Kancelarija za mlade u saradnji sa NVO InterLigua organizuje tribinu o karijernom savjetovanju za mlade, koja će se održati u petak (18.03), u Omladinskom klubu Budva sa početkom u 17:30h. Mladi će imati priliku da kroz interaktivan rad sa psihološkinjom i uz test psihološke procjene nauče kako da izaberu pravo zanimanje koje odgovara njihovoj ličnosti, interesovanjima, vještinama i ličnim sklonostima. Mladi se mogu prijaviti putem linka:

Tribina o karijernom savjetovanju za mlade je aktivnost koju NVO InterLingua sprovodi u okviru projekta „Digitalni kompas za zapošljavanje“, čiji je cilj jačanje digitalnih i poslovnih kompetencija mladih u Crnoj Gori. Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Evropske Unije kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika M’BASE”.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga