• Vijesti
  • Društvo
  • U posljednja 24 časa tri mlada života ugašena na drumovima

U posljednja 24 časa tri mlada života ugašena na drumovima
U posljednja 24 časa tri mlada života ugašena na drumovima

Tri mlada života ugašena su juče na crnogorskim drumovima – u udesu u Podgorici, oko tri sata poslije ponoći, poginula je devetnaestogodišnja Anđela Perović, a u tri sata poslije podne, u Župi nikšićkoj, stradali su Milan Peković (20) i njegov šest godina stariji brat od strica Aleksandar Peković.

U saobraćajnoj nesreći u Župi teško je povrijeđen i osamnaestogodišnji L. D.

 Iz Uprave policije “Vijestima” je nezvanično rečeno da je Perovićeva u Vojvođanskoj ulici, u 2.42 nakon ponoći, najvjerovatnije izgubila kontrolu nad vozilom i poginula na licu mjesta.

 Dvanaest sati kasnije, u 14.35 časova, nikšićkoj policiji prijavljena je teška saobraćajna nesreća, u selu Zagrad, u Župi.
 ”Golf” dvojka u kom su bila tri mlada muškarca, krećući se iz pravca Krstovača prema selu Zagrad, podletio je pod teretnjak koji se kretao iz suprotnog smjera.

Dvojica Pekovića stradala su na licu mjesta, a iz automobila je izvučen osamnaestogodišnji L. D.

On je hitno prevezen u nikšićku Opštu bolnicu na ukazivanje medicinske pomoći.

Direktor te zdravstvene ustanove, doktor Marko Mitrović,  rekao  je da osamnaestogodišnjak nije životno ugrožen i da nema povrede opasne po život.

”Urađene su detaljne pretrage, medicinski je zbrinut i ima frakturu poda orbite (očne duplje) i maksilarnog sinusa. Iz predostrožnosti je poslat u Klinički centar”, rekao je Mitrović.

Nakon što je prijavljen udes, na lice mjesta, u Zagrad, stigli su pripadnici policije, Službe zaštite i spasavanja, ekipa Hitne medicinske pomoći i tužilac.

U mjestu Riječani u okolini Nikšića, jutros je oko 6 i 30 došlo do sudara vozila i cistijerne, tri osobe su teško povrijeđene. Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga