• Vijesti
  • Društvo
  • Uhapšena jedna osoba zbog krađe cigareta iz magacina u Slobodnoj zoni Luke Bar

Uhapšena jedna osoba zbog krađe cigareta iz magacina u Slobodnoj zoni Luke Bar
Uhapšena jedna osoba zbog krađe cigareta iz magacina u Slobodnoj zoni Luke Bar

Na teret mu se stavlja da je odgovoran za krađu 238 paketa cigareta, čime je država oštećena za oko 225.000 eura.

“On je, kako se sumnja, u noći između 28. februara i 1. marta umišljajno i po prethodnom dogovoru sa nepoznatim licima došao do skladišta navedene firme u krugu Luke Bar i upotrebom podesnog sredstva provalio vrata hangara i iz unutrašnjosti otuđio 238 paketa cigarete.

Sumnja se da je M.P. potom transportovao ukradene cigarete teretnim motornim vozilom do Danilovgrada gdje ih je predao za sada nepoznatom licu, a za transport cigareta dobio dogovorenu novčanu nadoknadu.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru je za M.P. donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Osim toga, barska i danilovgradska policija je po naredbi nadležnog sudije za istragu izvršila pretrese prostorija na dvije lokacije koje koristi M.P. U Danilovgradu je pronađena manja količina pištoljske municije o čemu je obaviješten državni tužilac, koji je naložio da se protiv M.P. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ‘nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija’.

Službenici Uprave policije preduzimaju mjere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica ovog događaja i identifikaciji drugih izvršilaca navedenog krivičnog djela”, kaže se u saopštenju Uprave policije povodom ovog slučaja.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga