• Vijesti
  • Društvo
  • VIDEO – Vepar na pjeni od mora: Čudesan prizor na sutomorskoj plaži sa tužnim krajem!

VJEROVALI ILI NE

VIDEO – Vepar na pjeni od mora: Čudesan prizor na sutomorskoj plaži sa tužnim krajem!

Čudesan prizor juče na sutomorskoj plaži: mještani i gosti ovog prigradskog turističkog naselja čudili su se divljoj svinji koja je trčala tik uz more!VIDEO – Vepar na pjeni od mora: Čudesan prizor na sutomorskoj plaži sa tužnim krajem!

Nevjerovatan prizor ovjekovečen je kamerom i snimak životinje koja juri uz more je postao viralan na društvenim mrežama. Nažalost, boravak divlje svinje u urbanom naselju okončan je tragično po životinju, koja je stradala udarivši u kola, prenose Novosti.

Novostima je potvrđeno da je svinju udarilo vozilo na magistralnom putu Bar –Sutomore.

“Javili su mi građani da su vidjeli da je divlju svinju udarilo vozilo”, kazao je direktor preduzeća Lovstvo doo Bar Marko Brnjada.

Prema njegovim riječima, uzorak će biti poslat veterinarima na analizu.

“Poslednjih 20 godina nismo imali zabilježen slučaj bolesti kod divljih životinja, svinja, ili lisica”, potvrdio je Brnjada.

On nije mogao da precizira da li je vozač automobilom „ulovio“ divlju svinju, ali ono što se zna jeste činjenica da je stradala u petak. Ukoliko nalaz uzorka bude uredan, meso divlje svinje vjerovatno će završiti kao hrana ljubiteljima divljači.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga