• Vijesti
  • Društvo
  • VODOVOD: Izmirite zaostala dugovanja, da ne bi bili isključeni

VODOVOD: Izmirite zaostala dugovanja, da ne bi bili isključeni
VODOVOD: Izmirite zaostala dugovanja, da ne bi bili isključeni

Vodovod Budva poziva korisnike brojila da promjene vlasništvo, kao i da izmire zaostala dugovanja.

„Svakodnevnim ažuriranjem podataka, primijećen je veliki broj potrošača čiji su satovi registrovani na preminula lica. Takođe, značajan je i broj onih koji nakon kupovine nekretnine nijesu registrovali vodomjere, pa se mjerni istrumenti i dalje vode na imena prethodnog vlasnika ili građevinskog investitora. Ovu akciju pokrećemo u cilju poboljšanja naše baze podataka i prikupljanja što tačnijih informacija. S tim u vezi obavještavamo potrošače da će, ukoliko ne podnesu zahtjev za promjenu imena – naziva potrošača, DOO “Vodovod i kanalizacija“ biti primoran da preduzme odgovarajuće mjere, propisane Zakonom o komunalnim djelatnostima“, navode u saopštenju.

Takođe, apeluju na potrošače da izmire svoja zaostala dugovanja za vodu u najkraćem mogućem roku, s obzirom na to da, kako ističu, pojačavju akciju utuženja i prinudnih isključenja vodomjera.

„Dug je moguće izmiriti u potpunosti ili sklopiti protokol, pa platiti u više mjesečnih rata. Molimo sve dužnike da redovno izmiruju mjesečne obaveze i time izbjegnu navedene prinudne aktivnosti“, poručeno je iz Vodovoda Budva.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga