• Vijesti
  • Društvo
  • RASPISAN TENDER: Za razvoj poluostrva Luštica još 10 milona eura

RASPISAN TENDER: Za razvoj poluostrva Luštica još 10 milona eura
RASPISAN TENDER: Za razvoj poluostrva Luštica još 10 milona eura

Pravo učešća na tenderu imaju svi ponuđači koji ispune tražene uslove. Rok izvršenja ugovora je 900 dana od uvođenja izabranog izvođača u posao

U tenderu je naznačeno da izvođač garantuje za kvalitet radova u roku od minimum 24 mjeseci. Takođe, izvođač garantuje za kvalitet opreme u roku od minimum 60 mjeseci. Garantni rok počinje da teče od dana dobijanja završnog izveštaja stručnog nadzora i primopredaje objekta.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 18. mart do 10 sati, a istog dana održaće se i njihovo otvaranje.

Skori početak realizacije ovog veoma važnog projekta za Lušticu i Herceg Novi najavljen je u krajem prošle godine. Kako je tada saopšteno, Opština Herceg Novi završila je projektnu dokumentaciju za izgradnju vodovodne mreže na ovom poluostrvu, za šta je izdvojeno oko 100.000 EUR.

Podsjetimo, tada je raspisan i 11,5 mil EUR vrijedan tender za izgradnju putnog pravca Monte Rose. Riječ je o putnom pravcu ukupne dužine 7,7 kilometara, od postojećeg puta Rose-Krašići do postojećeg puta Babunci-Krašići.

Izgradnja ove saobraćajnice, ali i vodovodne mreže od ključnog su značaja i za budući kompleks Ritz Carlton Montenegro.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga