• Vijesti
  • Društvo
  • ZAVRŠETAK DO POLOVINE MAJA: Počeli radovi na rekonstrukciji šetališta u Pržno

ZAVRŠETAK DO POLOVINE MAJA: Počeli radovi na rekonstrukciji šetališta u Pržno

Do 15. maja kako je danas saopšteno riva će dobiti novi izgled a Javno preduzeće će investirati 305 hiljada eura.

Predsjednik Odbora direktora Blažo Rađenović i direktor Morskog dobra Mladen Mikijelj otvorili su svečano radove .

Predsjednik Mjesne zajednice „ Sveti Stefan“ Vladislav Mitrović zahvalio se Morskom dobru, navodeći da mještani
dugo čekaju sređivanje ovog šetališta koje je pojeo zub nevremena.

Mikijelj je kazao da je rekonstrukcija šetališta jedan od prioritetnih projekata koji će biti završen na području budvanske opštine.

„ Kao što znate prošle godine smo pomogli oporavku turističke privredu, jer smo smanjili smo zakup u zoni morskog dobra, a sada je fokus na realizaciji kapitalnih projekata. Ove godine na realizaciju kapitalnih pojekata Javno preduzeće će potrošiti oko osam miliona eura , što je značajno više novca nego svih prethodnih godina“, naglasio je Mikijelj i dodao:
„ Na trasi od 270 metara na betonskoj podlozi biće postvaljen nov kamen . Plan je da se napravi manja pijaceta u proširenom dijelu šetališta ,što će značajno promijeniti izgled samoga mjesta”, rekao je Mikijelj.
Rađenović je istakao da JP „ Morsko dobro“ mijenja imidž svoga poslovanja , svoje poslovne politike.
„ Saradnja odbora direktora i menadžmenta preduzeća daje pune rezultate. Na početku mandata smo kazali da sva sredstva koja se budu „ubrala“ sa teritorije svih šest opština na primorju, biće vraćena kroz infrastrukturne projekte. Rekonstrukcija šetališta u Pržnu je jedan u nizu projekat koje planiramo da završimo ove godine i već na početku ljetnje sezone građani svih gradova na crnogorskom primorju će imati prilike da vide jedna novi vizuelni identitet kompletne obale .Na taj način sama turistička ponuda će biti na većem nivou , nego što je to bilo u prethodnom periodu. Radimo punim tempom.Neće biti više praznih piča i obećanja , kao što je to nekada bilo, već isključio na terenu će građani vidjeti šta Morsko dobro radi“, zaključio je Rađenović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga