• Vijesti
  • Ekonomija
  • Akcije pojačanog inspekcijskog nadzora tokom vikenda nastavljene u osam crnogorskih opština

Poštovanje odredbi Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda

Akcije pojačanog inspekcijskog nadzora tokom vikenda nastavljene u osam crnogorskih opština

Inspektori Uprave za inspekcije poslove nastavili su sa pojačanim inspekcijskim nadzorima širom Crne Gore, izdato 20 prekršajnih naloga u iznosu od 5.850 eura.Akcije pojačanog inspekcijskog nadzora tokom vikenda nastavljene u osam crnogorskih opština

Na teritori opština Podgorica, Tuzi, Kolašin, Bijelo Polje, Berane, Andrijevica, Budva i Herceg Novi tokom petka i subote veče, inspektori su vršili inspekcijske nadzore poštovanja odredbi Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda u ugostiteljskim objektima.

Tokom akcije pojačanog nadzora inspektori su izvršili nadzor ukupno 40 ugostiteljskih objekata i tom prilikom je zbog utvrđenih nepravilnosti, koje su se u najvećem broju slučajeva odnosile na upotrebe duvanskih proizvoda unutar ugostiteljskih objekata, izdato 20 prekršajnih naloga u ukupnom iznosu od 5.850 eura.

Takođe, ovom prilikom podnijeta su i četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka i u jednom slučaju je ukazano subjektu nadzora na otklanjanje nepravilnosti.

Uprava za inspekcijske poslove kontinuiranim akcijama ovog tipa kao i redovnim inspekcijskim kontrolama pokušava da ukaže privrednim subjektima na važnost poštovanja slova zakona.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga