• Vijesti
  • Ekonomija
  • Balkans Tea Week – Balkanska nedjelja čaja do 6. februara

Balkans Tea Week – Balkanska nedjelja čaja do 6. februara
Balkans Tea Week – Balkanska nedjelja čaja do 6. februara

Od 2. do 6. februara ekskluzivni hotel One&Only Portonovi prirediće British Afternoon tea, s ukusnim slanim i slatkim specijalitetima koji će biti servirani  uz ekskluzivne i rijetke čajeve.

271751964_104187332160850_6458713429657310985_n.png

Chedi Lustica Bay od 2. do 5. februara sprema “Wellness and tea time program” sa različitim paketima koji su u ponudi, a obuhvataju opuštanje uz masažu i čaj,  dan u SPA centru, te i gastronomsko iskustvo.

Oda čaju se nastavlja u Maestral resort and Casino, koji  priprema  James Bond Afternoon tea experience, iskustvo popodnevnog čaja u stilu poznatog 007 detektiva, uz kulinarske specijalitete i neobične i rijetke čajeve.

Luksuzni restoran Bar 49, u Podorici, obilježiće završni dan ovog interesantnog događaja u nedjelju, 6. februara, priređujući Food and tea pairing, uz meni koji se može mjeriti sa najboljim svjetskim restoranima. Atrakcija događaja biće japanski ekspert Saeri Kato, koja će u tradicionalnom japanskom kimono, prezentirati ceremoniju čaja.

The Tea Group je fokusirana da obezbjedi jedinstveno iskustvo i ceremoniju serviranja čaja na moderan način, u staklenim čajjnicima i šoljicama. Čajeve koji su rijetki I neobični, organski, rukom ubrani na visokim nadmorskim visinama, iz najboljih regija širom svijeta. Neki od njih, kao Kykeon čaj kompanije Nazani, nisu ni bili u prodaji preko 2000 godina, još od kada su ga  stari Grci koristili da bi nadoknadili izgubljene minerale i vitamine nakon posta.

Balkans Tea Week se organizuje u  hotelima i restoranima koji na svom meniju imaju čajeve The Tea Group, a to su čajevi nekoliko različitih brendova,  Chill Tea Tokyo, Amber Rose tea company, Nazani Tea, Tea people, Fitch Brew gazirani cajevi, Kombucha Mighty brew (kombuha) I Oteas.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga