• Vijesti
  • Ekonomija
  • Bellenger: Pošta otvara poslovnicu u zgradi Akademije znanja

Bellenger: Pošta otvara poslovnicu u zgradi Akademije znanja
Bellenger: Pošta otvara poslovnicu u zgradi Akademije znanja

Na zadovoljstvo svih građana odlučeno je da se u Akademiji znanja otovori nova Pošta (85314), koja počinje sa radom 10. januara naredne godine. Radiće svakim radnim danom u prijepodnevnim časovima od 8 do 14.30h, kao i subotom u istom terminu, a u planu je da se radno vrjeme produži na cijeli dan“, istakla je za portal RTV Budva direktorica filijale Pošte Crne Gore u Budvi Marija Đurić, koja je ovom prilikom građanima uputila novogodišnju čestitku.

„Svim građanima Budve želimo srećnu i uspješnu 2020. godinu“, poručila je Đurić.


Pošta u Akademiji znanja, Foto: Portal RTV Budva

“Nastavljajući da budemo na dispoziciji građanima i turistima, došli smo na ideju da, putem javnog poziva, ustupimo na korišćenje prostor u prizemlju Akademije. Ponudu je dostavila Posta Crne Gore, odnosno direktorica filijale u Budvi Marija Đurić. Uvjerena sam da će otvaranje poslovnice Pošte biti na zadovoljstvo svih, jer je prostor upravo idealan za tu namjenu, a postoji i realna potreba za ovom vrstom usluge u naselju Rozino“, kazala je za portal RTV Budva direktorica Akademije znanja Valentina Bellenger.

Kako je istakla, u toku je potpisivanje ugovora, čime su se stekli formalni uslovi da Pošta otpočne sa radom.

„Time će se, pogotovo u okolnostima covida, rastereti Glavna pošta u Budvi i smanjiti redovi i vrijeme čekanja, a Akademija dobija još jednu svrsishodnu ponudu“, zaključila je Bellenger.

Na području budvanske opštine trenutno radi sedam poslovnica. Pored glavne Pošte, poslovnice se nalaze u Petrovcu, Svetom Stefanu, Bečićima, Podkošljunu, u Mainskoj ulici, Starom gradu, a osma po redu biće otvorena upravo u zgadi Akademije znanja. Aktivno rade i dva isturena šaltera u zgradi Zavoda za izgradnju i MUP-u.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga