Brano i Turci otvaraju hotel 30. maja
Brano i Turci otvaraju hotel 30. maja

  Naime na mjestu oronule zgrade “ Zeta film“, koja je pošrune prije tri godine,  na stotinjak metara od Staroga grada nikla je desetospratnica, na kojoj se intezivno izvode završni radovi radovi.

  “Merit Starlit Hotel & Residence otvara vam vrata privilegovanog života u srcu Budve, ima 44 hotelske sobe i 49 rezidencija, kao i dva restorana, SPA i fitnes centar koji će pružiti vrhunsku uslugu.

image-07.jpg

   Ugledni stanovnici Merit Starlita moći će da koriste privilegije sa pet zvezdica našeg hotela. Vlasnici 49 stanova mogu dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori nakon dobijanja vlasničkog lista. Njih, 49 privilegovanih investitora i njihove porodice Merit Starlit Residence ne samo da će posedovati nekretninu sa visokim prinosima, već će dobiti i „boravišnu dozvolu“ od evropske blistave zvezde Crne Gore.

   U ovom procesu ne samo da ćemo investitorima pružiti neophodnu pravnu podršku, već ćemo vam takođe pomoći da iskoristite prednosti boravišne dozvole”, uvelikos e promoviše na sajtu Merit Montenegro.

image-06.jpg

  „Zeta film“ je u avgustu 2020. zaključio ugovor o zajedničkoj gradnji sa turskom kmpanijom „Merit Montenegro“. Prethodno je Mićunovićeva kompanija završila izgradnju, ugrube betonske radove na desetospratnici, za šta je platila tri miliona eura podgoričkoj kompniji “ Bemax“.

   Gradnja kondo hotela od početka je izizavila pažnju medija i pod lupom se našla kako građevinska dozvola, koju je izdao bivši ministar održivog razvoja Pavle Radulović, do toga koliko je MIćunović platio Opštini budva komunalije za gradnju.

image-04.jpgKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga