• Vijesti
  • Ekonomija
  • (FOTO) Morsko dobro potpisalo ugovor za nastavak uređenja trga i šetališta u Sutomoru

(FOTO) Morsko dobro potpisalo ugovor za nastavak uređenja trga i šetališta u Sutomoru

U Upravi za kapitalne projekte potpisan je Ugovor o realizaciji projekta „Rekonstrukcija obalne zone – trgova, saobraćajnica i šetališta u Sutomoru, Opština Bar“ – faza II izvođenja radova koja obuhvata pjacetu, odnosno trg sa zelenim površinama i rekreativnim zonama i djelove saobraćajnice „1b“ i obalnog šetališta.(FOTO) Morsko dobro potpisalo ugovor za nastavak uređenja trga i šetališta u Sutomoru

Ugovor su zaključili Uprava za kapitalne projekte, Opština Bar i Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore (JPMD).

Potpisivanje ovog ugovora najavio je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević u svom inauguralnom govoru u SO Bar ove srijede kao prvi strateški potez u novom mandatu na čelu Opštine.

-Projekat se realizuje zajedničkim finansiranjem u vrijednosti od 1,543.381,67 eura sa izračunatim PDV-om za izvođenje radova i 60.000 eura sa uračunatim PDV-om za poslove vršenja stručnog nadzora.

Ugovor su, pored direktora Uprave za kapitalne projekte Esmina Bećovića, potpisali i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i direktor JPMD Mladen Mikijelj-objavili su iz Vlade.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga