JP Morsko dobro ulaže u Budvu 2.1 milion eura
JP Morsko dobro ulaže u Budvu 2.1 milion eura

To je portalu Jadran Budva saopšteno iz ove državne kompanije na čijem je čelu Mladen Mikijelj.

Kako su naglasili iz prethodne godine u ovu preneseno je oko 720 hiljada eura , koje će biti uložene u kapitalne projekte koji su započeti 2021. dok će 1,4 miliona eura uložiti u desetak infrastrukturnih projekata koje su označili kao prioritetnim za ovu godinu., što je i naznačeno u Programu korišćenja sredstava za 2022.godinu.

Navode da su odmah nakon završetka ljetnje turističke sezone započeli intezivne aktivnosti na realizaciji infrastrukturnih projekata.

tumber-1.jpg

I dok je prethodno rukovodstvo ovog Javnog preduzeće novac trošilo uglavnom za tekuće troškove, novi menadžment će novac koji „ubiraju“ sa obale uložiti upravo u kapitalne projekte u šest prirmorskih opština.

Naime, da je to tako potvrđuje i podatak da je programom  troškovi zarada i ostalih ličnih primanja umanjeni za gotovo petinu, dok je kapitalni budžet osam puta veći nego lani.

Kapitalni budžet , kako za Budvu, tako i za ostale primorske opštine, kako su naglasili u Morskom  dobru, koncipirali su na osnovu prethodno održanih sastanaka sa predstavnicima ovih lokalnih uprava, koji su upravo predložili šta je to neophodno uraditi na teritoriji njihovih opština.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga