Kvadrat stana na primorju prosječno 1.370 eura
Kvadrat stana na primorju prosječno 1.370 eura

Kako se ostiče direktan uticaj na prosječnu cijenu kvadratnog metra stana u novogradnji u Crnoj Gori u četvrtom kvartalu 2021. godine ima učešće prosječne cijene m2 stanova koji pripadaju kategoriji solidarne stambene izgradnje, koje je u posmatranom kvartalu bilo značajno manje u odnosu na isti period prethodne godine.

Prosječna cijena kvadratnog metra stana u novogradnji u Podgorici u četvrtom kvartalu 2021. godine iznosila je 1 232 eura, u primorskom regionu je iznosila 1 370 eura, u središnjem regionu 610 eura, dok je u sjevernom regionu prosječna cijena kvadratnog metra stana u novogradnji iznosila 1 399 eura.

U saopštenju su prikazane prosječne cijene kvadratnog metra stana u novogradnji prema sljedećim kategorijama: privredna društva (prosječna tržišna cijena) i solidarna stambena izgradnja. Prosječna cijena kvadratnog metra stana u novogradnji u Crnoj Gori u kategoriji privredna društva u četvrtom kvartalu 2021. godine iznosila je 1 209 eura, dok je u kategoriji solidarna stambena izgradnja iznosila 550 eura.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga