• Vijesti
  • Ekonomija
  • PROTEST ZBOG BOLNICE MELJINE: Ako se situacija zakomplikuje, građani će blokirati saobraćaj

PROTEST ZBOG BOLNICE MELJINE: Ako se situacija zakomplikuje, građani će blokirati saobraćaj
PROTEST ZBOG BOLNICE MELJINE: Ako se situacija zakomplikuje, građani će blokirati saobraćaj

Online peticija je aktivirana prije nekoliko dana, a protest će biti danas u 12 sati.

„Nekako smo bili pasivni što se radilo oko peticije, slabo su išli potpisi, kad sam ih malo podstakla preko fejsbuka za dan se ispunio broj koji je bio potreban za potpise. Znam da se neki slabo snalaze ok onlain peticije, ali možda malo i lijenost se odradila svoje“, smatra aktivistkinja Zorica Drakulić Vidaković.

„Kada su vidjeli da jedan grad može da ostane bez bolnice digli su svoj glas, još ne znam u kolikoj mjeri ali mislim da su se građani koliko toliko probudili. Bili su i ranije protesti ali nedovoljno za dalje. Gledam kakvo je okupljanje sad bilo za Institut, Vektra Boku… Nikakav odziv za neke radikalne promjene, sve nekako očekuju to će za njih neko drugi odraditi“, ističe ona.

Sa važnih državnih adresa do sada je saopšteno da je problem bolnice u Meljinama hitan i da će uraditi sve da dođe do rješenja. No, ukoliko dođe do komplikacije građani bi mogli da protest radikalizuju.

„Ako se zakomplikuje situacija u vezi sa bolnicom, idemo na to da se da jača opomena nadležnima, da se zatvore saobraćajnice dok se ne ispune dati uslovi“, poručila je Drakulić Vidaković u izjavi za Jadran Novi.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga