• Vijesti
  • Ekonomija
  • Uprava za inspekcijske poslove apeluje na zaposlene da prijave zloupotrebe

Uprava za inspekcijske poslove apeluje na zaposlene da prijave zloupotrebe
Uprava za inspekcijske poslove apeluje na zaposlene da prijave zloupotrebe

“Apelujemo na zaposlene da svaku zloupotrebu od strane poslodavca prijave, kako bi Uprava za inspekcijske poslove, u saradnji sa drugim relevantnim institucijama, inicijativu prioritetno uzela u rad i zaštitila njihova prava na zakonit i pravno valjan način.Uprava za inspekcijske poslove ima čvrstu volju da istraje na ovom zadatku, te će, na svaki hipotetički pokušaj poslodavaca da izbjegnu svoju obavezu prema zaposlenima u vezi sa projektom „Evropa sad“ naći adekvatno rješenje.

Prijave možete podnijeti besplatnim pozivom na call centar  080 555 555 ili putem adresa: prijave@uip.gov.me i upravazainspekcijskeposlove@uip.gov.me kao i neposredno ili  na adresu Ul. Oktobarske revolucije br. 130”, navode iz Uprave i dodaju:

“Takođe molimo građane da pokažu razumijevanje i strpljenje do uručenja rješenja o smještaju u samoizolaciju, te da ostave svoje tačne podatke i e-mail adrese, imajući u vidu da su za 10 dana napisana 21.282 ovakva rješenja, te da je  epidemijska situacija kompleksna, a broj zdravstveno-sanitarnih inspektora nedovoljan da dnevno procesuira preko 2.000 rješenja.

Zajedno u borbi za projekat „Evropa sad“ i očuvanje bezbjedne epidemiološke situacije u zemlji”, zaključuje se u saopštenju.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga