PODACI MONSTATA

Veći promet u uslugama u trećem kvartalu

Indeks prometa u uslugama u trećem kvartalu ove godine veći je 22,5 odsto u odnosu na drugo tromjesečje, pokazuju podaci Monstata.Veći promet u uslugama u trećem kvartalu

Indeks prometa u uslugama u trećem kvartalu je u odnosu na isti period prošle godine veći 25,9 odsto.

Indeks prometa u uslugama u sektoru trgovina na veliko i malo motornim vozilima i motociklima i trgovina na veliko u trećem kvartalu je u odnosu na isti prošlogodišnji period veći 24,8 odsto, dok je u odnosu na drugi kvartal ove godine veći 10,7 odsto.

“Indeks prometa u uslugama u sektoru saobraćaj i skladištenje u trećem kvartalu je u odnosu na isti period prošle godine veći 37,6 odsto, dok je u odnosu na drugi kvartal veći 22,5 odsto”, navodi se u saopštenju.

Indeks prometa u uslugama u sektoru usluge smještaja i ishrane u trećem kvartalu je u odnosu na isti prošlogodišnji period veći 32,1 odsto, dok je u odnosu na drugi ovogodišnji kvartal veći 112,4 odsto.

Indeks prometa u uslugama u sektoru informisanje i komunikacije u trećem kvartalu je u odnosu na isti prošlogodišnji period veći 11,5 odsto, dok je u odnosu na drugo tromjesečje ove godine veći 14,2 odsto.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga