• Vijesti
  • Ekonomija
  • Više od četiri miliona eura prihoda: Auto-putem prošlo milionito vozilo

OD OTVARANJA

Više od četiri miliona eura prihoda: Auto-putem prošlo milionito vozilo

Nakon nešto više od četiri mjeseca od otvaranja auto-puta Bar-Boljare, prethodnih dana, na naplatnim rampama, ekipe Monteputa zabilježile su prolazak milionitog vozila.Više od četiri miliona eura prihoda: Auto-putem prošlo milionito vozilo

„Od otvaranja auto-puta, tj. od početka naplate putarine u periodu od 21. jula do 6. decembra do ponoći, prošlo je 1.016.890 vozila, što čini ukupan prihod od 4.118.842 eura“, objasnio je rukovodilac službe za naplatu putarine u Monteputu, Bojan Rondović.

Kada je riječ o dnevnom protoku saobraćaja na auto-putu, Rondović ističe da je on znatno manji u odnosu na ljetnju sezonu.

„U zimskim mjesecima, iako zima još uvijek nije stigla, prosječan broj vozila koji koristi usluge auto-puta na dnevnom nivou iznosi 5.250. Što se tiče prihoda, oni na dnevnom nivou iznose oko 20.000 eura“, kazao je rukovodilac službe za naplatu putarine u Monteputu.

Da je dionica od Smokovca do Mataševa i te kako olakšala putovanje kroz Crnu Goru, mišljenje je koji veliki broj vozača dijeli.

„Vrlo pametna investicija. Zaobilazi se Morača i skraćuje se put“, izjavio je vozač iz Novog Pazara.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga