• Vijesti
  • Naš grad
  • Božović najavio: Gradnja javne garaže kod Pošte rješava problem parkiranja u srcu grada

Učinimo preokret u razvoju ovog grada

Božović najavio: Gradnja javne garaže kod Pošte rješava problem parkiranja u srcu grada

Problem nedostataka parking mjesta vidljiv je više nego ikada. Iako je ljetnja sezona uveliko prošla, naći slobodno parking mjesta na parkiralištima je praktično nemoguće.Božović najavio: Gradnja javne garaže kod Pošte rješava problem parkiranja u srcu grada

Upravo je ovaj problem označio i predsjednik Opštine Budva Milo Božović koji je najavio izgradnju javne garaže u centru grada kod Pošte.

„Pred nama je rješavanje jednog od gorućih gradskih problema, nedostatak parkig prostora i saobraćajnih gužvi. U tom smislu, pokrenuli smo postupke za projektovanje i izgradnju nekoliko javnih garaža od kojih će prva biti Javna garaža kod Pošte. Sada, više nego ikada, imamo odgovornost da učinimo preokret u razvoju ovog grada i da na ključnoj raskrsnici u savremenoj istoriji Budve napravimo strateški izbor“, naglasio je Božović.

Jadran Budva već je objavio da je Opština raspisala Tender za izbor najpovoljnijeg izvođača radova za rekonstrukciju ulice 22. novembar i Mediteranske ulice, njihovo pretvaranje u bulevar sa četiri trake.

​​​​​​Na mjestu gdje se sijeku ove ulice u centru grada predviđen je kružni tok, a pored njega i javna garaža.

Ovim bi problem saobraćajnih gužvi u jezgru Budve bio u potpunosti riješen.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga