• Vijesti
  • Naš grad
  • NAJAVA TRODNEVNOG PROGRAMA: Budva će uz Džibonija i Merlina dočekati Novu 2023. godinu

NAJAVA TRODNEVNOG PROGRAMA: Budva će uz Džibonija i Merlina dočekati Novu 2023. godinu

Gibonni, Merlin, Konstrakta, Senidah i Dubioza kolektiv – velike, regionalne muzičke zvijezde nastupiće na glavnom budvanskom trgu tokom trodnevnih svečanosti u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva. Ovogodišnji program će trajati tri dana i tri noći i objediniće različite muzičke žanroveNAJAVA TRODNEVNOG PROGRAMA: Budva će uz Džibonija i Merlina dočekati Novu 2023. godinu

Zlatan Stipišić Džiboni i Dino Merlin biće zvijezde ovogodišnjeg javnog dočeka Nove godine ispod starogradskih bedema u Budvi.  Praznična atmosfera krenuti već od novembra – nizom događaja koje će TO Budva organizovati na različitim lokacijama i sadržajima koji će mnoge iznenaditi i obradovati.

Ovogodišnji program mogao bi biti jedan od najspektakularnijih u protekloj deceniji, jer su angažovani trenutno najpopularniji izvođači.

 

Novogodišnji dočeci svrstali su Budvu kao najprivlačniju destinaciju za provod, a crnogorska metropola turizma, angažujući najpoznatnije ex-YU zvijezde i poznata evropska muzička imena, godinama je epicentar zabave.

Podjetimo da je na nedavnoj konferenciji za novinare Milo Božović, predsjednik Opštine Budva, ujedno i predsjednik Turističke organizacije opštine Budva govoreći o organizaciji novogodišnjeg programa istakao sljedeće: “Kada je na prelazu između 1999. i 2000. godine prvi put organizovan svečani doček Nove godine na budvanskom trgu, mnogi su bili skeptični da li će ovaj koncept zaživjeti u gradu koji je prije svega prepoznat po ljetnjoj turističkoj sezoni. Veoma brzo se pokazalo da je Budva lider novogodišnjih praznika u regionu, a ove godine, nakon dvije godine pauze i sa izuzetnim muzičkim imenima očekujemo rekordnu posjećenost i radujemo se tome.”Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga