• Vijesti
  • Naš grad
  • JU SMŠ” Danilo Kiš” : Obilježavanje Dana opštine Budva

Obratio se direktor škole a potom je dr Predrag Zenović otvorio takmičenje

JU SMŠ” Danilo Kiš” : Obilježavanje Dana opštine Budva

Učenici su pjevali Himnu Crne Gore i time otvorili današnju svečanost.JU SMŠ” Danilo Kiš” : Obilježavanje Dana opštine Budva

Zatim su pjevali pjesmu Perfect Simphony koju u originalu izvode Ed Sheeran i Andrea Bocelli. Pjesma je aranžmanski prilagođena horu SMŠ Danilo Kiš, pod palicom profesorice Ive Ćulafić i solisti. Solista je bio učenik Ilija Bjelica.

Održan je Gastro kup, deseti po redu kao i posluženje raznovrsnih jela i ovom prilikom se posebno zahvaljujemo kompletnom aktivu smjerova gastronomija i restorater.


Gostima iz Bara, Ulcinja, Kotora, Tivta i Herceg Novog, učenicima i profesorima, obratio se direktor škole a potom je dr Predrag Zenović otvorio takmičenje.

Posebnu pažnju učenika je danas privukao niz filmova o Budvi, grad nekad i sad.

Filmovi i prezentacije učenika, praćeni značajnim fotografijama i snimcima koji svjedoče o Budvi kakva je bila ranije, njenim ljepotama, Mediteranskom duhu i značaju na mapi kako kulture, tako i turizma, su organizovani u koordinaciji profesorice Seke Slavković, a u kontekstu turističke geografije, istorije i kulture.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga