• Vijesti
  • Naš grad
  • Najveća audicija u Crnoj Gori: Pravo učešća imaju pjevači i plesači uzrasta od 12 do 21 godine

Najveća audicija u Crnoj Gori: Pravo učešća imaju pjevači i plesači uzrasta od 12 do 21 godine
Najveća audicija u Crnoj Gori: Pravo učešća imaju pjevači i plesači uzrasta od 12 do 21 godine

Još jedan primjer saradnje vaspitno-obrazovnih ustanova u Budvi! SMŠ „Danilo Kiš“, JU „Druga osnovna škola“, Škola za osnovno muzičko obrazovanje Budva  i JU OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“ Budva pozivaju na najveću audiciju u Crnoj Gori- Crna Gora u ritmu Evrope.

Pravo učešća imaju pjevači i plesači uzrasta od 12 do 21 godine.

Kako je saopšteno na fejsbuk stranici “Ritam Evrope”, zainteresovani se mogu prijaviti za audiciju putem inbox-a, na način što će napisati ime i prezime, godište i iz kog grada se javljasju. Ukoliko se prijavljuju za pjevanje, kandidati treba da pošalju video svog izvođenja numere u trajanju do jednog minuta. Za ples, kako su kazali, nije neophodno slati video.

„Ukoliko se prijavljujete kao plesačka grupa možete poslati prijavu sa profila jednog od članova te grupe. Potrebno je upisati imena i prezimena svih članova grupe, godišta svih članova i ime grada iz kojeg dolazite“, navodi se u obavještenju.

“Ritam Evrope” najveće je dječije muzičko takmičenje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori. Projekat je podržan od strane Ambasadora Evrope, Izraela i Australije.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga