• Vijesti
  • Naš grad
  • MALO JE TUŽNO U BUDVI: Od Božićne pjacete ostao samo karusel

MALO JE TUŽNO U BUDVI: Od Božićne pjacete ostao samo karusel
MALO JE TUŽNO U BUDVI: Od Božićne pjacete ostao samo karusel

   Iako je grad ukrašen, nažalost, zbog previranja u Turističkoj organizaciji Budve, od  „Božićne pjacete“. koja je trebala da donekle ublažni to što se ne održava javni doček Nove godine, ostao je samo karusel ispred zidina Staroga grada.

  Još početkom novembra iz TO Budve su najavili  da će u okviru ove manifetscaija koja se tradicionalno organizuje tokom novogodišnjih praznika biti postavljene božićne kućice na šetalištu kod Starog Grada,  u kojima će se predstaviti lokalni ugostiteljski objekti, čiji proizvodi će se moći degustirati.

    Pored lokalnih restorana, ove godine je trebalo na trgu ispred Staroga grada da nastupaju i mnogi mladi neafirmisani izvođači.

  Novost na Božićnoj pjaceti, kako je tada najavljeno,  je karusel koji će biti postavljen prvi put.

   „Postavljanjem karusela Božićna pjaceta će dobiti pravi praznički ambijent, baš kao u svim svjetskim metropoloma. Za radost najmlađih posjetilaca, pored karusela, biće postavljeno i igralište za djecu.Za još bolju zabavu, pobrinuće se mnogi lokalni izvođači, DJ-evi, klape i muzičke grupe koji će imati priliku da se pokažu svim posjetiocima.

    Mnogim muzičkim izvođačima, ovo će biti prvi javni nastup. Na ovogodišnjoj pjaceti posjetioci će moći da degustiraju pivo, kuvano vino, bavarske kobasice, kao i mnoge specijalitete lokalnih restorana u Budvi. Održavanjem pjacete, kreće praznična euforija, pa je ovo pravo mjesto koje trebate da posjetite“, rečeno je tada na konferenciji za novinare.

  Od obećanja, samo je ispunjeno ono da je postvaljen karusel, a zona Staroga grada koja je trebala da bude centralno mjesto dešavanja tokom praznika, pusta je i izgleda tužno.

  U TO Budva su Jadran Budva kazali da se ne zna da li će biti Božićna pjaceta realizovana jer je rad ove organizacije blokiran, te očekuje se da će Opština sa svoje strane se uključiti kako bi grada dočekoa goste barem nekim novogodišnjim sadržajem.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga