• Vijesti
  • Naš grad
  • Opština Budva: Pola miliona eura za nabavku podzemnih kontejnera

koje će Komunalno preduzeće postaviti prije novogodišnjih praznika

Opština Budva: Pola miliona eura za nabavku podzemnih kontejnera

Opština Budva raspisala je Javni poziv za izbor najovoljnijeg ponuđača za nabavku podzemnih kontejnera za komunalni otpad.Opština Budva: Pola miliona eura za nabavku podzemnih kontejnera

Opštima je za ovu javnu nabavku opredijelila pola miliona eura, a namijenjena je nabavka podzemnih kontejnera koje će Komunalno preduzeće postaviti prije novogodišnjih praznika.

“Shodno članu 54 stav 4 Zakona o javnim nabavkama rok za podnošenje ponuda je skraćen, ali ne kraće od 15 dana, imajući u vidu činjenicu da naručilac u svojstvu osnivača nabavlja i postavlja kontejnerske stanice za Komunalno preduzeće doo Budva koje vrši poslove od javnog i opšeg interesa a sve u cilju što kvalitetnijeg održavanja čistoće i sprečavanja širenja neprijatnih mirisa u užem gradskom jezgu.

Kako se postavljanje podzemnih kontejnerskih stanica vrži u više faza a da su već dvije uspješno okončane, naručilac planira da treću fazu okonča prije nastupajućih praznika gdje se u Budvi očekuje značajan broj gostiju.

Takođe, nephodno je napomenuti da su pripreme za predstojeće Novogodišnje praznike već u podmakloj fazi. Kao što je već svima poznato, Budva je postala brend u pogledu organizovanja dočeka Nove godine, pa bi se postavljanjem dodatnih podzemnih kontejnerskih stanica u skraćeno roku, kvalitet pruženih komunalnih usluga podigao na nivo koji to metropola turizma zaista zaslužuje”, piše u javnom pozivu u koji je Jadran Budva imao uvid.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga