APEL PZP: Hitno konsolidovati budvansku vlast
APEL PZP: Hitno konsolidovati budvansku vlast

S obzirom na aktuelne okolnosti koje ne ostavljaju mnogo vremena, a i činjenice da smo dosta tog vremena izgubili ne rješavajući aktuelnu situaciju u budvanskoj Opštini, snažno apelujemo na odgovornost, prije svega pred građanima Budve, i pozivamo učesnike aktuelne vlasti da se hitno konsoliduju i nastave rad u korist svih a prevashodno građana koji su je izabrali.

Izvršni odbor PZP-a još jednom podcrtava ozbiljnost trenutka, kao i približavanje turističke sezone, čija će priprema biti mnogo zahtjevnija usljed novonastalih okolnosti, da učinimo zajednički napor, i što više preveniramo očekujuće negativne efekte.

Posebno pozivamo DCG da zajednički stavimo po strani nerazjašnjene odnose i usmjerimo se ka prioritetnom cilju stvaranja što boljih uslova za odvijanje turističke sezone ljeta 2022, a i života građana Budve u cjelini.

Kako ste više puta uvjeravali građane Budve da neće doći do novih lokalnih izbora, očekujemo vašu dosljednost i pozitivan odgovor na ovaj naš dobronamjerni apel.

Takodje očekujemo od vas da nađete modalitet koji odgovara vašim političkim stavovima a mi se u naprijed obavezujemo da ćemo svako rješenje prihvatiti koje je u cilju prenebregavanja i prevazilaženja aktuelne situacije.

Na Cetinju ste pokazali širinu i način prevazilaženja krize, a posebno način kako se ruši DPS.

U ovom trenutku našim podjelama se samo raduje OKG, zato ne dozvolite da vaša možda pogrešna odluka bude ključ vrata koja će se otvoriti i dati šansu OKG grupaciji za vraćanje na vlast u Budvi.

U ovim ionako reduciranim vremenima izbori bi iziskivali velike finansijske troškove što nikako nije u interesu ni odgovornoj vlasti ni građanima.

IZVRŠNI ODBOR PZPKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga