• Vijesti
  • Politika
  • Demos Budva: Sporazumom do dogovora sa DF za izlazak iz krize vlasti

Demos Budva: Sporazumom do dogovora sa DF za izlazak iz krize vlasti
Demos Budva: Sporazumom do dogovora sa DF za izlazak iz krize vlasti

Demos smatra da se samo tako, timskim radom, putem dijaloga i pregovora sa kolegama iz Demokratskog fronta, a u interesu građana Budve, koji su im dali glas i povjerenje, konačno konstituišu lokalnu upravu koja će biti funkcionalna, odgovorna i sposobna za dalji napredak i ekonomski prosperitet u četvorogodišnjem mandatu, saopšteno je iz budvankog Demosa.

Saopštenje prenosimo integralno:

Kao partija centra i predstavnici političke većine u opštini Budva, potpisali smo sporazum o zajedničkom djelovanju sa ciljem prevazilaženja političke krize vlasti, a u cilju konstituisanja lokalne samouprave.

Svojim aktivnim učešćem i jasnim programskim načelima, zasnovanim na demokratskim vrijednostima, odgovornošću, toleranciji, uzajamnom poštovanju, povjerenju i miroljubivošću. Poštovaoci principa zakonitosti i vladavini prava, a u cillju ispunjenja izbornih obećanja građanima u toku izborne 2020. godine.

Dužnost i moralna obaveza nam nalaže da nakon 30. avgusta 2020. godine potpišemo sporazum sa političkim partijama: Demokratska Crna Gora, Socijalistička narodna partija, Prava Crna Gora i Ujedinjena reformska akcija i timskim radom da putem dijaloga i pregovora sa kolegama iz Demokratskog fronta, a u interesu građana Budve, koji su nam dali glas i povjerenje da konačno konstituišemo lokalnu upravu koja će biti funkcionalna, odgovorna i sposobna za dalji napredak i ekonomski prosperitet u četvorogodišnjem mandatu.

Sporazum u ime OO Demos Budva potpisao je predsjednik Miroslav Grubić.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga