DF Budva pozvao građane: Blokadom protiv izdaje
DF Budva pozvao građane: Blokadom protiv izdaje

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

„Imajući u vidu da je na sceni prekrajanje izborne volje građana iz avgusta 2020.godine, da je na pomolu nezapamćena izdaja naše slobode i da se DPSu daje vještačko disanje koji se vraća na mala vrata u izvršnu vlast, pozivamo sve one koji su svojim glasom doprinijeli da se ta politička grupacija razvlasti na izborima održanim prije dvije godine da nam se pridruže u velikoj akciji u kojoj će cijela Crna Gora sinhronizovano poslati poruku onima koji su previše sebi dali za pravo, da se ne igraju sa nama i sa našom izbornom voljom. 
Mi smo u Budvi uvijek znali kako da odgovorimo na izdaju, pokazali smo da nas ne plaše ni pendreci, ni suzavci, ni gumeni meci. Probali su da nam ukradu izbornu volju i mi smo ih pobijedili. 
Ali kako ovdje u Budvi, tako našu pobjedu iz avgusta moramo da čuvamo i na nivou države jer je najava formiranja manjinske Vlade od strane političara čija imena ne želimo da spominjemo još jedan u nizu šamara koji su nam brutalno sasuli u lice. 
Trpjeli smo dosta, možda čak i previše. Vrijeme je da se podvuče ona crvena linija preko koje više nema popuštanja. 
Demokratski Front Budva će učestvovati u najavljenoj blokadi saobraćajnica koja počinje sjutra 24.02 u 18.30 na kružnom toku ( kod hotela Square). Očekujemo vas


Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga